Verzenden & retourneren

Verwerkingstijd

Alle bestellingen voor 23.00 uur besteld worden dezelfde dag verstuurd.


Verzendtarieven en leveringstijd

Wij werken hoofdzakelijk met DHL. DHL bezorgt brievenbuspakjes binnen Nederland van dinsdag tot en met zaterdag. 

VerzendmethodeLevertijdVerzendkosten
Pakket binnen NL&BE1 – 3 werkdag(en)5  excl. btw
Orders buiten NL&BE1 – 5 werkdagen(en)€ 15 excl. btw

Verzendbevestiging & Zending traceren

U ontvangt een bevestigingsmail met een track & trace nummer als uw bestelling is verzonden. Hiermee kunt u bekijken op welke dag, en tussen welk tijdstip het pakketje bezorgd zal worden.

RETOURBELEID

Kan ik mijn bestelling annuleren nadat ik deze heb geplaatst?

Bestellingen worden automatisch in productie genomen en verzonden. Als ze eenmaal zijn geplaatst, kunnen ze daarom niet worden geannuleerd. Daarom kunnen zij, zodra zij zijn geplaatst, niet meer worden geannuleerd.

Wat is uw retourbeleid?

Wij begrijpen dat er fouten kunnen optreden, zowel in de werking van Al Majlis als wanneer wij tijdens de levering buiten de controle zijn. Wij kunnen echter niet zonder meer retourzendingen accepteren vanwege de strenge EcoCert, ONSSA, USDA en FDA voedselveiligheidsnormen waaraan wij voldoen. Met dit in gedachten zijn er twee situaties waarin wij een productvervanging zullen aanbieden: Als een ander artikel dan u heeft besteld door Al Majlis is verzonden in een magazijnfout, als vrachtschade is ontstaan tijdens het transport, vóór het punt waarop u de levering heeft geaccepteerd en door de schuld van de verzender. Deze situatie vereist een foto en een e-mail naar de Al Majlis klantendienst.

Het stapsgewijze retourbeleid van Al Majlis moet worden gevolgd om in aanmerking te komen voor vervanging of terugbetaling. Als u een ander artikel heeft ontvangen dan besteld. Fouten zijn zeldzaam, maar ze kunnen gebeuren. Als u denkt dat u een ander artikel hebt ontvangen dan u had besteld, weiger dan de levering en neem binnen één (1) werkdag na levering contact op met onze klantenservice.

Laat de volgende informatie noteren voor uw bespreking: Bestelnummer Besteldatum en het artikel dat je besteld hebt. Met deze informatie zullen we proberen dit meteen voor u op te lossen.

WAARSCHUWING: Open geen van de verpakking en verbreek de productzegels niet. Hierdoor komt uw product niet in aanmerking voor vervanging of terugbetaling. Alle verkopen zijn definitief. Als u per ongeluk een bestelling voor het verkeerde product heeft geplaatst, zijn vervangingen en terugbetalingen niet beschikbaar.

Als uw product tijdens het transport is beschadigd. Als uw product schade heeft opgelopen tijdens het transport voordat het werd afgeleverd, komt u mogelijk in aanmerking voor vervanging of terugbetaling. Als uw product bij levering beschadigd is, moet u de levering van deze product weigeren en eventuele verzendproblemen of schade aan uw bestelling binnen één (1) werkdagen na levering melden.

Stapsgewijs retourproces om in aanmerking te komen voor retournering of vervanging. U MOET de volgende stappen ondernemen:

Maak foto’s van het beschadigde product. E-mail onze online storefront-klantenservice de volgende informatie om het retourproces te starten: Foto’s van het beschadigde product. Uw naam, bestelnummer, besteldatum, productnaam, type verpakking, gedetailleerde beschrijving van de geleden schade. Stuur deze e-mail naar onze online klantenservice. Zonder foto en mail komt uw bestelling niet in aanmerking voor vervanging of terugbetaling.

Als u vragen heeft over dit proces, neem dan contact op met onze klantenservice.